Miten tarkistaa, voiko tietosi olla julkisesti käytettävissä

Tarkistaaksesi, voivatko tietosi olla julkisesti käytettävissä:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Valitse Yksityisyys-osio.
  3. Napsauta Tietovuotojen tarkistus -kohdan Etsi vuotoja -painiketta.

Tämä avaa Tietovuotojen tarkistus -ikkunan.

4. Syötä sähköpostiosoitteesi syöttökenttään ja napsauta Tarkista-painiketta.

Kaspersky-sovellus alkaa tarkistaa määritettyä osoitetta. Jos tarkistuksesta ilmenee, että tietosi voivat olla julkisesti käytettävissä, sovellus ilmoittaa sinulle tästä ja näyttää luettelon sivustoista, joissa tietovuoto on voinut tapahtua, mahdollisen vuodon päivämäärän, sekä mahdollisesti julkisesti käytettävissä olevan tiedon luokan. Tietoluokan napsauttaminen tarjoaa suosituksia tämän tiedon mahdollisen vuotamisen seurausten minimoimiseksi.

Kaspersky-sovellus antaa sinun tarkistaa mahdolliset vuodot omien tietojesi lisäksi myös muiden käyttäjätilien osalta, jotka kuuluvat esimerkiksi ystävillesi ja perheellesi.